DSC00560_2048Hoe wij werken

De natuurgeneeskundige aanpak is gericht op het in balans brengen van de gehele mens. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw klacht en de mogelijkheden. Samen stellen we een behandeltraject op.

De behandeling kan bestaan uit gesprekken, energetische behandelingen desgewenst aangevuld met kruidengeneeskunde. Op deze manier brengen we lichaam en geest beter in balans en stimuleren we het zelfgenezend vermogen.

Mogelijke klachten die we kunnen behandelen zijn:

  • Pijnklachten
  • Burn-out
  • Begeleiding in religieuze (bijzondere) ervaringen
  • Spiritualiteit en levensvragen
  • Rouw en verlies

Naast individuele behandelingen zijn er mogelijkheden om via cursussen beter inzicht te krijgen in uw belemmeringen en mogelijkheden. Door persoonlijke ontwikkeling pakken we zowel psychische als fysieke klachten aan. Lichaam en geest zijn on losmakend met elkaar verbonden.

Zowel tijdens de therapeutische behandeling als de cursussen kijken we naar de totale mens: het individu met sociale interacties in zijn of haar omgeving.

De mens is verantwoordelijk voor zijn eigen leven. Soms zijn er handvatten nodig om het leven ter hand te nemen. Heeft u ervaren dat het leven niet altijd makkelijk is? We helpen u graag zien dat het ook erg mooi kan zijn.
Consulten per uur: 60.00 euro