Cursus ID: 2018_03

NIEUW Een 2-jarige opleiding mediumschap. Er is gekozen voor een 2-jarige opleiding om jou als student goed te begeleiden in je ontwikkeling met betrekking tot het leren communiceren met overledenen. Er wordt tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling, het één kan namelijk niet zonder het andere. Je persoonlijke ontwikkeling om inspiratie op te doen om je intuïtieve weten te ontwikkelen. Om te realiseren dat je meer bent dan het fysieke. De opleiding zal bestaan uit 7 lesdagen van 9.30-17.00. Aan het einde van elk jaar zal er een weekprogramma volgen om in die week een verdieping te krijgen en je mediumschap op te tillen naar het volgende level. Mediumschap is een brug slaan tussen twee werelden. De materiële wereld en de immateriële. Mediumschap is ook leren vertrouwen op je intuïtie en jezelf, zodat deze toepasbaar wordt in je dagelijkse leven. Voor meer informatie kun je ook op de site kijken: WWW.ATALANTA-EDUCATIE.NL

Wat is mediumschap

Mediumschap bestaat uit twee onderdelen: afstemmen op een persoon, afstemmen op een overledenen.

Als men mediamiek werkt is het van belang je energie omhoog te brengen om in verbinding te gaan met de persoon tegenover je of met een overledenen. Op deze manier is het mogelijk om informatie die wordt ontvangen te vertalen. De informatie wordt op verschillende manieren verkregen: Helder voelen, helder zien, helder horen helder proeven, helder ruiken of helder weten. Het is de ontdekkingstocht om te leren hoe je systeem werkt om te communiceren.

Geschikt voor

2-jarige is geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring in het mediumschap. Men kan in deze opleiding kennismaken met het fenomeen mediumschap, wat eronder wordt verstaan en hoe het werkt. Men zal via diverse oefeningen dit ervaren.

Onderdelen

Hoe ziet de dag eruit? Er zal ruimschoots tijd genomen worden om technieken onder de knie te krijgen via psychometrie-oefeningen (afstemmen op voorwerpen of personen) en er zal toegewerkt worden naar zelfstandige contacten ervaren. De ontwikkeling van je intuïtie zal hand in hand gaan met je persoonlijke ontwikkeling.   Welke onderwerpen komen aanbod:

  • Psychometreren; Foto-, bloem-, voorwerp lezen; kleurenleer
  • Psychic reading (afstemmen op persoon)
  • werken met overtuigingen, houding, uitstraling, presentatie
  • Mediamieke power ontwikkelen, contacten maken met overledenen

Over de docenten Agnes van der Meer en Annemarie Raaijmakers

Annemarie Raaijmakers; Ik ben gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen. In 2004 heb ik mijn NLP master afgerond, daarna ben ik gaan studeren aan de HGU (Hogeschool voor Geesteswetenschappen) in Utrecht. In 2013 afgestudeerd in de studierichtingen Zingeving & spiritualiteit en Energetisch therapeut. In 2010 ben ik begonnen om mijn mediamieke vaardigheden te ontwikkelen aan het Arthur Findlay college in Engeland en heb supervisie traject van een jaar bij Mavis Patilla en Elaine Davis gevolgd. Ik heb de 3-jarige opleiding aan de academie voor mediumschap bij Jose Gosschalk afgerond. In 2019 heb ik mijn CSNU certificaat voor mediumschap in Engeland behaald. Momenteel vol ik de teacher training opleiding bij de SNU (Spiritual National Union) in Engeland.

Agnes van der Meer: Ik ben geboren op 16 augustus 1950 in Haarlem en moeder van 2 dochters en grootmoeder van 5 kleinzoons en één kleindochter. Ik werk ruim 20 jaar in mijn goedlopende praktijk als energetisch therapeut en heb in de loop der jaren ook bij diverse volksuniversiteiten cursussen gegeven om mensen kennis te laten maken met de kracht van de geest. Daarnaast werk ik met ontzettend veel plezier als docent bij Instituut-CAM (het voormalig Johan Borgman College, HJBC) zodat ook anderen hun gekregen talenten verder kunnen ontwikkelen. Om mijn talenten en kennis verder te ontwikkelen heb ik meerdere studies gevolgd: · Psychologie (aan de Open Universiteit) · HBO opleiding parapsychologie (Het Johan Borgman College) · Hypnotherapeut · Regressietherapeut . White time Healing . Reconnection . CAM-therapeut . Diploma med. basiskennis

Details

  • € 695
  • 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 2/4 (is een vrijdag ivm Pasen), 2/5 en 16/5
  • Tijden: 9.30 - 17.00
  • Totaal opleiding 7 hele lesdagen per jaar, met aansluitend een weekprogramma: 28, 29, 30 en 31 mei (niet inbegrepen bij de prijs, prijs volgt)

Schrijf je in!

Klaar om met ons mee te gaan op ontdekkingsreis. Druk op de button om je in te schrijven.

Inschrijven