Cursus ID: 2018_05

Tijdens deze 2 dagen ga je veel praktische oefeningen in 2-tallen doen. We helpen je om je eerste contact te maken met de geestenwereld! Communiceren met dierbare overledenen kun je via: een foto, een naam of spontaan. We leren je hoe je de geestenwereld kunt ‘voelen’. Door middel van ‘voelen’ kun je de essentie van het karakter/ persoonlijkheid van degene die met je communiceert weergeven. Via je helderziende beelden kun je bijv. herinneringen doorgeven van de persoon die bij je is. Ook kijken we naar de achterliggende behoefte waarom de spirituele wereld graag wil praten met ons. Het worden 2 dagen waarin je ook veel leert over jezelf. Het ‘terugzien’ van je familie en/of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen.

Wat is mediumschap?

Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je veel meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen! Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Maar tijdens je leven worden deze kwaliteiten zelden gestimuleerd, en vaak zelfs tegengewerkt of ontkent. Je intuïtie geeft je echter allerlei waardevolle boodschappen. Wanneer we leren te luisteren naar onze intuïtie, ervaren we zeker een verrijking van ons leven en bovendien functioneren we als mens vele malen beter. We gaan in de Cursus leren om het ‘helder zien’, ‘helder horen’, 'helder voelen’ en het ‘helder weten’ weer in ons gewaar te worden door onze innerlijke zintuigen te trainen.

Geschikt voor

Voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met mediumschap.

Over de docent

Mijn naam is Annemarie Raaijmakers.Ik ben gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen. In 2004 heb ik mijn NLP master afgerond, daarna ben ik gaan studeren aan de HGU (Hogeschool voor Geesteswetenschappen) in Utrecht. In 2013 afgestudeerd in de studierichtingen Zingeving & spiritualiteit en Energetisch therapeut. In 2010 ben ik begonnen om mijn mediamieke vaardigheden te ontwikkelen aan het Arthur Findlay college in Engeland en heb mentorship trajecten van een jaar bij Mavis Patilla en Elaine Davis gevolgd. Ik heb de 3-jarige opleiding aan de academie voor mediumschap bij Jose Gosschalk afgerond. Bij de SNU (Spiritual National Union) in Engeland heb ik mijn CSNU certificaat gehaald en doe in oktober mijn examen om het teaching certificaat te halen. Tevens ben ik outreach trainer bij het Monroe instituut in Virginia, een instituut voor bewustzijnsverruiming met behulp van de hemi-sync technologie.

Details

  • € 150
  • 17 en 24 januari
  • Twee dagen van 10.00 - 16.00

Schrijf je in!

Klaar om met ons mee te gaan op ontdekkingsreis. Druk op de button om je in te schrijven.

Inschrijven