Cursus ID: 2018_06

We hebben middagen voor demonstreren; Presentatie, houding, podiumankers gebruiken tijdens demonstreren en natuurlijk verdieping in je mediumschap. 6 middagen van 13.30-16.00 van maximaal 8 personen.

Wat is mediumschap

Demonstreren is een vak.

Middagen demonstratie; woensdagmiddag van 13.30-16.00. Deze 6 middagen zijn bedoelt voor mensen die meer ervaring willen opdoen met zaal demonstraties. De vereiste voor deelname is dat men ervaring heeft met het mediumschap.

Geschikt voor

Deze middagen zijn geschikt voor mensen met ervaring in mediumschap.

Onderdelen

Hoe ziet de middag eruit? Er wordt door de mediums een demonstratie voor de groep van maximaal 8 personen. Er wordt feedback gegeven op houding, presenteren, stemgebruik, buildingblocks, etc. Tevens ga je zelf aan het werk met: gebruik van podiumankers en zal je worden uitgedaagd met betrekking tot je mediumschap om je mediumschap te verdiepen.

  • the power of presence
  • standing in the power

Over de docent

Annemarie Raaijmakers-Jongen Ik ben gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen. In 2004 heb ik mijn NLP master afgerond, daarna ben ik gaan studeren aan de HGU (Hogeschool voor Geesteswetenschappen) in Utrecht. In 2013 afgestudeerd in de studierichtingen Zingeving & spiritualiteit en Energetisch therapeut. In 2010 ben ik begonnen om mijn mediamieke vaardigheden te ontwikkelen aan het Arthur Findlay college in Engeland en heb mentorship trajecten van een jaar bij Mavis Patilla en Elaine Davis gevolgd. Ik heb de 3-jarige opleiding aan de academie voor mediumschap bij Jose Gosschalk afgerond. Bij de SNU (Spiritual National Union) in Engeland heb ik mijn CSNU certificaat gehaald en doe in oktober mijn examen om het teaching certificaat te halen. Tevens ben ik outreach trainer bij het Monroe instituut in Virginia, een instituut voor bewustzijnsverruiming met behulp van de hemi-sync technologie.

Details

  • woensdagmiddag van 13.30-16.00
  • Kosten: 180 Euro
  • Data: 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11 en 18/11.

Schrijf je in!

Klaar om met ons mee te gaan op ontdekkingsreis. Druk op de button om je in te schrijven.

Inschrijven