Cursus ID: 2018_8

Heerlijk een dag schilderen en met een mooi schilderij naar huis. Een dag van ontspanning en verwondering. De verwondering dat jij zo'n schilderij maakt. Al vele zijn je voorgegaan en hebben de ervaring mogen beleven. Iedereen kan schilderen dat is ons motto. Mocht je een dubbelportret willen dan zal de workshop 2 dagen duren, uit ervaring zijn we tot de conclusie gekomen dat het niet haalbaar is in 1 dag. Het zal dan Zaterdag en Zondag zijn, de kosten zijn natuurlijk goedkoper voor twee dagen zal het 225 euro bedragen.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Op deze dag ga je een mooi schilderij maken. Dit kan vanuit een eigen onderwerp of vanuit eventuele suggesties via de cursus begeleiders. Er wordt in overleg gekeken wat er mogelijk is om tot een goed resultaat te komen.
We beginnen de ochtend met koffie en iets lekkers en bespreken het hoe en wat om aan het schilderij te beginnen. Rond 13.00 zal er een heerlijke lunch geserveerd worden. We eindigen de dag met een Borrel en gezellig nabespreken.
Dionne van den Bijgaart en Annemarie Raaijmakers. Beide gestudeerd aan de kunstacademie en al jaren actief bezig met schilderen. Dionne geeft al jaren les in het schilderen bekijk haar website: www.dionnevandenbijgaart.com Annemarie Raaijmakers schildert al jaren met veel passie .
Data: 1 en 8 mei Tijd: 9.30 - 17.00, Kosten: 125 euro voor 1 dag 225 voor 2 dagen (incl lunch) Locatie: NCHaaren. aanmelden ga naar contact