Wat is energetische therapie?

Bij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidsklachten kun je kiezen voor energetische therapie (paranormaal therapie, magnetiseren). Energetische therapie is een eeuwenoude behandelwijze van ziekten en aandoeningen, met als uitgangspunt het zelf genezend vermogen van de mens aanspreken. Door het waarnemen van de trilling van het lichaam worden eventuele blokkades opgespoord en behandeld. De energetische therapie begeleid mensen bij bijzondere (religieuze) ervaringen, spiritualiteit en levensvragen.

Energetische therapie kenmerkt zich door een ‘holistische’ aanpak.

NCH Holistisch Energetische therapie kenmerkt zich door een ‘holistische’ aanpak. Dat houdt in dat ik tegelijkertijd je lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie behandel. Tijdens de behandeling en gesprekken maak ik gebruik van buitenzintuiglijke waarneming. Dat houdt in mijn geval in dat ik dingen voel, zie, hoor of intuïtief weet, die jou kunnen helpen bij je (herstel)proces. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met deze informatie om.

 

  • Energetische therapie kan ook aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze.

Kosten:

Behandeling,  60, 00 per uur (geen ziektekosten vergoeding).

Alleen op afspraak.

Klik hier om naar contact te gaan voor een afspraak.