Wat is een demonstratie?

Medium demonstratie

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die overleden zijn. Ook weten wij dat het op een dag voor ons ook zover is, dat wij afscheid nemen van ons lichaam. Maar over wat er nou werkelijk gebeurt wanneer je overlijdt bestaan veel onduidelijkheden en misverstanden. Een demonstratie Mediumschap is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag dingen met ze zouden willen uitwisselen. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er nou eigenlijk met je gebeurt na je overlijden, zijn deze avonden zeer boeiend.

Contact leggen met de ‘gene zijde’ bestaat uit een aantal onderdelen. Eerst wordt er gedetailleerde informatie gegeven over de overledene zodat het je duidelijk is over wie het gaat. Ook kan het voorkomen dat je informatie krijgt, van de overledene, over zaken die je niet weet, maar die je wel kunt navragen bij derden. Op deze manier wordt bewezen dat we niet je gedachten lezen, maar direct contact hebben met de overledene. Het ‘gesprek’ wordt afgesloten met het doorgeven van een boodschap of een advies van de overledenen.

  • Er bestaat de mogelijkheid om zelf een avond te organiseren bij Nchaaren, een gesloten demonstratie voor een kleine groep.
  • Er is maandelijks een demonstratie avond van de mediumgroep Zuid-Nederland

Aanmelden klik hier